Překvapení, ve čtvrtých Avengers prý uvidíme dospělou dceru Pepper a Tonyho

Že by?

Nedávno vyšlo najevo, že si ve čtvrtých Avengers (25. dubna 2019) zahraje mladá slečna Katherine Langford a automaticky se začalo předpokládat, že by měla ztvárnit Kate Bishop, což je učednice Hawkeye (Jeremy Renner).

Ovšem, nejnovější informace tvrdí, že by měla představovat úplně někoho jiného a to poměrně překvapivě dceru Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a Tonyho Starka (Robert Downey Jr.).

Je pravda, že Gwyneth naznačila, že Pepper čeká Tonyho dítě a také se více méně ví, že se čtvrtí Avengers budou odehrávat několik let po Avengers: Infinity War (2018), ale Katherine je 22 let.

Jasně, může si zahrát třeba šestnáctiletou, něco takového by se nestalo poprvé, ale i pokud bude ztvárňovat puberťačku, tak je nečekané, jak velká mezera bude mezi třetími a čtvrtými Avengers.

A nebo se nebude ve filmu cestovat v čase pouze zpět, což se očekává, ale také do budoucna. V tom případě by tak nebyla dospělá dcera Pepper a Tonyho takovým šokem.

Případně je tu třetí možnost a to, že se Katherine objeví v potitulkové scéně, která ukáže to, co se děje ve vzdálenější budoucnosti.

Jak to bude, to se asi jen tak nedozvíme, známe Marvel, ten se příliš nežene do toho, odhalovat detaily o příběhu.

Zdroj: MCU Cosmic

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat