Představitel Loki prozradil, která improvizovaná scéna je jeho nejoblíbenější

Který moment je pro Toma Hiddlestonea ten nej?

Marvelovské filmy většinou nejsou příliš improvizované, ale i v nich jsou scény, které nebyly ve scénáři, ale zrodily se až na place. A Tom Hiddleston (Loki) prozradil návštěvníkům ACE Comic Conu, která improvizovaná scéna je jeho nejoblíbenější:

"Myslím si, že jedna, která tak nějak po filmu žila vlastním životem, je 'sehnat pomoc.' Doslova jsme s ní přišli v daný den. Jako něco, jako myšlenka, že jde o trik, který Thor a Loki, víte, že byli zvyklí to používat jako hru, když byli děti a přestali s tím před dlouhou dobou, ale fungovalo to a mohlo by to fungovat i tentokrát. Měli poslední eso v rukávu. A nápad, že to Loki nesnášel a bylo to jako, ' Nechci to dělat. Je to ponižující,' a Thor na to, 'Budeš to milovat' No tak!' ve stylu velkého bráchy. A potom to fungovalo. V dané chvíli jsem zbožňoval skutečnost, že to nebyl jen zábavný moment, ale vlastně zjistíte něco víc o nich jako bratrech a myslím si, že tyhle chvilky jsou opravdu speciální."

Jak asi víte, scéna pochází z Thor: Ragnarok (2017), který byl natřískaný zábavnými momenty, ale pravdou je, že tenhle byl jeden z těch nejvtipnějších a je tak překvapením, že byl improvizovaný.

Jaká chvilka z třetího Thora je vaše nejoblíbenější?



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat