Marvel prý zvažuje film Dark Avengers

To by nebylo špatné, co říkáte?

V komiksu není jeden tým Avengers, ale existuje jich několik. Jedním z nich jsou i Dark Avengers a pod některých informací má Marvel k dispozici scénář právě o těchto postavách.

A dávalo by smysl, pokud by film Dark Avengers vznikl. Komiksová předloha se totiž točí kolem události známé jako Secret Invasion, ve kterém mimozemský národ měňavců Skrullů infiltroval Zemi. Skrullové přijali podobu některých nejznámějších hrdinů a záporáků, aby si připravili půdu pro invazi.

Právě Skrullové nám pak budou představeni v Captain Marvel (premiéra 7. března 2019) a dá se předpokládat, že události z filmu se budou dál prolínat Marvelovským filmovým universem.

Dark Avengers navazují na Secret Invasion, což je jeden důvod, proč by bylo ze strany Marvelu chytré dát filmu zelenou a druhým důvodem je to, že po Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019) bude potřeba hledat další zajímavé týmy a tím Dark Avengers rozhodně jsou.

Jde o skupinu často původně záporných postav vydávajících se za známé superhrdiny. V čele pak stojí Norman Osborn. Tahle grupa sice sází na dost drsné metody, ale nedá se jí upřít, že má výsledky.

Je ale nutné upozornit na to, že přestože údajně existuje scénář, film nemusí vůbec vzniknout. To už jen na rozhodnutí Marvelu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat