Jediný hrdina se v Avengers: Infinity War nepostavil Thanosovi. Který?

Všimli jste si toho?

V Avengers: Infinity War (2018) se spousta hrdinů a pár antihrdinů utkalo s Thanosem (Josh Brolin). V podstatě se s ním tváří v tvář střely skoro všechny hlavní postavy. Ale slovo "skoro" je namístě, protože jeden hrdina neměl šanci pokusit se zastavit Šíleného Titána.

Kdo? Tak trochu překvapivě Rocket Raccoon (Bradley Cooper). Přestože Avengers i Strážci Galaxie se během filmu několikrát Thanosovi postavili, nikdy s nimi nebyl Raccoon.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL ROCKET RACCOONA TAK TROCHU FANDIL THANOSOVI

Když se Strážci utkali s Thanosem na Kdovíkde, Raccoon mířil s Thorem (Chris Hemsworth) na Nidavellir. Tam byl i ve chvíli, kdy došlo ke střetu s Thanosem na Titanu.

Ale nejvíce překvapivé je, že na Thanose nezaútočil, když probíhal boj ve Wakandě. Tam byl přítomen a Captain Americe (Chris Evans) povolal všechny do boje, ovšem Raccoon se neobjevil a nebylo vysvětleno proč.

Neměl k dispozici vysílačku? Věděl, že proti Thanosovi nemá šanci? Nebo je důvod někde úplně jinde? To těžko říct. Ale možná to bude vysvětleno ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019).

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat