Je Vision opravdu mrtvý?

Nemusel by být.

V Avengers: Infinity War (2018) Thanos (Josh Brolin) zabil Visiona (Paul Bettany), když mu vyrval Kámen nekonečna z čela. 

Ale víme, že se Vision objeví ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019). To se očekává u většiny postav, ale především u těch, které změnily v prach, jenže Vision zemřel Thanosovou rukou. 

Jak je to tedy možné? Mluví se o tom, že Visiona zachránila Shuri (Letitia Wright). Jak víme, ta se snažila vyjmout Kámen nekonečna, ale než se jí to povedlo, zaútočil na ni Corvus Glaive. 

Nicméně, spekuluje se o možnosti, že Shuri, když zaznamenala nebezpečí, rychle nahrála Visionovo vědomí (alias Jarvise) zpět do počítače, aby ho zachránila. Věděla totiž, že nestihne vyjmout Mind Stone a tak se rozhodla zálohovat Visionovu osobnost.

Je to odvážná teorie, ale když se podíváte na danou scénu, tak projekce Kamene nekonečna ukazuje, že se jeho jednotlivé části mění z oranžové na modrou, což podle některých značí, že došlo ke zkopírování Visionova vědomí.

Od Shuri by bylo chytré to udělat. Vědomí by bylo zachráněno a poté by mohlo být z vibrania pro Visiona postaveno nové tělo.

To by mohlo vysvětlit jeho návrat na scénu. 

Co si o tom myslíte vy, je to možné?

Zdroj: Reddit


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat