Hotovo, Spider-Man: Far from Home dotočen. A kdo bude záporákem v upířím spin-offu ke Spider-Manovi?

A je to.

Spider-Man: Homecoming (2017) se sice nelíbil úplně všem, ale většina lidí ho hodnotila kladně a navíc film utržil nějakých 880 milionů dolarů, takže pokračování bylo v podstatě jistou věcí.

Dostalo jméno Spider-Man: Far from Home a začalo se natáčet v červenci v Londýně, následovala Česká republika a nakonec Benátky. Spider-Man (Tom Holland) tak očividně bude ve filmu hodně cestovat. Toho budeme svědky až 4. července příštího roku, nicméně hlavní natáčení aktuálně skončilo.

Oznámil to právě Tom Holland na Instagramu fotkou s jednoduchým komentářem:

"Je hotovo."




Příspěvek sdílený ✌️ (@tomholland2013),

Mimochodem, po úspěchu Venoma (2018) není divu, že Sony chce nabídnout další spin-offy ke Spider-Manovi (pokud tedy tyhle filmy můžeme nazývat spin-offy, když nejsou součástí stejného universa). Dalším bude Morbius, který se zaměří na upíra Michaela Morbia (Jared Leto).

O filmu se toho zatím nic moc neví, ale vyšlo najevo alespoň to, kdo bude záporákem. Jeho jméno zní Loxias Crown. Takovou postavu v komiksu nenajdete, ale předpokládá se, že jde o padoucha známého jako Crown, což je bývalý kolega Michaela. Oba se pokusili vyléčit svou chorobu krve s pomocí stejného séra a oba se proměnili v bytosti lačnící po krvi. Ale zatímco Morbius se proti tomu snaží bojovat, Crown nemá problémy vysávat krev z nevinných bytostí.

Zatím není známo, kdy se filmu dočkáme.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat