Herec z Marvelovek není překvapen, že Chris Evans a další končí, podle něj prostě stárnou

Senioři to ale zrovna nejsou.

Je to jen chvíle, co Chris Evans dotočil Avengers 4. Bylo to jeho rozloučení s Marvelovským filmovým universem. Vypršela mu smlouva, takže už nebude dál hrát Kapitána Ameriku. Je samozřejmě možné, že se vrátí v budoucnu, ale konkrétní plány nejsou.

SOUVISEJÍCÍ: CROSSBONES SE ZŘEJMĚ VRÁTÍ VE ČTVRTÝCH AVENGERS

Přestože se vědělo, že Chrisovi končí smlouva, mnozí lidi jsou stále zaskočeni tím, že už nebude Stevem Rogersem. Mezi ně ovšem nepatří Frank Grillo, který ztvárnil Kapitánova protivníka Crossbonea. Frank přiznal, že ho Chrisův odchod nepřekvapil:

"Ne, ne. Došlo to na konec svého přirozeného vývoje a všichni tihle lidé tak trochu stárnou. Zbožňuji ho. Je to skvělý chlapík. Je to kluk z Bostonu. Je to milý milý muž."

I když to může znít trochu neomaleně, tak je pravdou, že Marvelovské filmové universum existuje už nějakých deset let a za tu dobu herci skutečně zestárli a je asi na místě přenechat místo nové generaci. K čemuž zřejmě po čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) dojde, protože se má marvelovský svět výrazně změnit. Jak? To se zatím neví.

Zdroj: Larry King
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat