Film Hellboy bude hodně věrný komiksové předloze, hororový a temný, potvrdil tvůrce předlohy

Paráda.

První dva filmy Hellboy rozhodně nebyly špatné. Byly vizuálně originální a hravé, ale nebyly úplně věrné komiksové předloze. To se ale v případě chystaného rebootu změní. Potvrdil to sám autor komiksu Mike Mignola:

"Zatímco del Toro (Guillermo del Toro, režisér prvních dvou filmů, pozn. redakce) udělal více fantaskní verzi Hellboy, Neil (Neil Marshall, režisér rebootu, pozn. redakce) natočil temnější více hororovou verzi Hellboye. Oba dva začali s předlohou, ale poté se každý vydal velmi odlišným směrem. Tentokrát to bylo poprvé, kdy jsem byl na natáčení a byl jsem schopen upřímně říct, zatímco jsem se na něco díval, že to vyskočilo přímo ze stránek komiksu. Nikdy jsem něco podobného nezažil. Ve filmu je scéna, kdy jsem si říkal, 'No kruci, to je hodně blízko - kostýmy a všechno ostatní - jedné konkrétní scéně z komiksu. Byla to nová zkušenost."

Věrnost komiksové předloze není vždy dobrou věcí, ale uvidíme, jak tomu bude v případě Hellboye. Ten bude mít premiéru 12. dubna 2019 (původně to byl leden).

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat