Co bylo podle herce nelepší na natáčení Thor: Ragnarok?

Co si Karel Urban užil?

V podstatě všichni herci, kteří vyprávěli o práci na Thor: Ragnarok (2017) se shodli na tom, že natáčení bylo skvělé a to z velké části díky novému režisérovi Taikovi Waititim a Cate Blanchett a s tím souhlasí i představitel "nejdříve záporáka, později hrdiny" Skurge Karl Urban:

"Ano, byla to neuvěřitelná zkušenost. Opravdu byla. Skutečně jsem si užil pracovat s Cate Blanchett, se kterou, jak víte, jsme byli společně v Pánovi prstenů, ale nikdy jsem spolu neměli scénu. Víte, to byl jeden z hlavních důvodů, abych to udělal. Zavolal mi Taika a říká, 'Poslouchej, natáčím tenhle film, je tam skvělá role. Podívej se na to, pošlu ti nějaké konceptarty téhle postavy.' Ty vypadaly odvážně, vyholená hlava, brnění. Četl jsem scénář a uviděl jsem, že je tam opravdu fantastická linka pro tuhle postavu a na to jsem skutečně reagoval. Na to, že byl opravdu přeživším, že začal své dobrodružství na jednom místě a poté uzavřel smlouvu s ďáblem... a poté se na konci vrátil a skončilo to tak, že udělal správnou věc, pokud jde o morálku. To byla opravdu fantastická malá dějová linka. A prostě jsem zbožňoval, zbožňoval práci s Taikou, Cate a užili jsme si spoustu zábavy. Je potěšením být součástí Marvelovského universa a opravdu jsem si užil sledování množství marvelovských filmů."

Skurge byl zajímavou postavou, jak vzhledově, tak pokud šlo o jeho zápletku. A přestože neměl zase tolik prostoru, tak nebyl Karl Urban jen "křovím". Je tak škoda, že už ho asi neuvidíme. I když v komiksovém žánru není smrt obvykle úplně definitivní, takže kdoví.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat