Čím se bude brutální podívaná Bloodshot s Vinem Dieselem lišit od ostatních komiksovek?

Prozradil to režisér.

Vin Diesel má očividně rád komiksové filmy. Nejen, že namlouvá Groota v marvelovských filmech, ale také pracuje na projektu Bloodshot, který je inspirovaný brutálním komiksem o bývalém vojákovi, kterému v těle kolují nanoboti a díky nim je z něj mašina na zabíjení.

Ale dnes jsou kina plná komiksovek, tak čím chce Bloodshot zaujmout? To prozradil producent Dinesh Shamdasani:

"Důvodem, proč je Bloodshot tak populární a úspěšný je to, že není unikátní lidskou bytostí, která se stane superhrdinou. Je to obyčejný chlapík, který se ocitá ve výjimečných situací a díky tomu se z něj stane unikátní postava a věc, která je na Vinovi skvělá je to, že i když sedíte vedle něj a on je monstrum a má onen X faktor, na plátně má tuhle neuvěřitelnou schopnost, kdy se na něj podíváte a řeknete si, 'Tedy, mohl být Vine. Mohl bych být tímhle chlapíkem,' protože působí jako jeden z nás. A to je to, co na Bloodshotovi opravdu funguje. Cítíte s ním dřív, než se stane Bloodshotem."

Je pravda, že Vin je podle různých rozhovorů a videí sympaťák, takže není těžké si představit, že by to byl bezva parťák na pokec v hospodě. A dá se tak očekávat, že jeho charisma bude jednou ze silných stránek komiksovky, která bude mít premiéru 21. února 2020.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat