Bude pokračování Venoma mládeži nepřístupné? A první díl odstartoval lépe než Kapitán Amerika nebo Thor

Venom si vede dobře.

Venom sice dostal od novinářů za uši, ale trápit ho to asi nemusí s ohledem na to, že si během prvního víkendu z USA a Kanady odnesl nějakých osmdesát milionů dolarů a to je říjnový rekord. A kromě toho je to víc, než s čím začínali například první Kapitán Amerika (65 milionů dolarů) nebo Thor (65,7 milionů dolarů).

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI VENOMA KRITIZUJÍ, DIVÁCI MILUJÍ

Je otázkou, zda zájem o Venoma vydrží i v následujících týdnech, ale už teď se mluví o pokračování. A fandy zajímá, zda je tu možnost, že by mohlo mít přístupnost R (do 17ti let pouze v doprovodu dospělé osoby). Něco takového by totiž Venomovi slušelo víc než přístupnost PG-13. Ale producent Avi Arad nemá moc potěšující odpověď:

"Když slyšíte slovo Carnage, jediné, co vás napadá je R. Ale pokud znáte jeho příběh, pokud opravdu znáte komiks, tam není žádné R. Je to zmučená duše. Není to o tom, co dělá, protože nikdy nevidíme nůž, který se pohybuje sem a tam a stříkající krev. Co musíte ukázat, je to, co je jeho motivací. Narodil se tak nebo je to někdo, pro koho bychom měli mít pochopení, protože pokud se vám povede vytvořit podobného záporáka, pro kterého mají ostatní pochopení, je to jackpot."

Dobře, to je sice hezké, ale stejně by asi plno lidí hlasovalo pro mládeži nepřístupný film. Pokud ale vznikne pokračování, zřejmě bude opět "family friendly".

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat