Ben Affleck by si prý ještě jednou rád zahrál Batmana

Tak jak to je?

Je to tedy pořádný zmatek. Už delší dobu to vypadá, že Ben Affleck už nebude hrát Bruce Wayne/Batmana. Naposledy se objevily zprávy, že po možném odchodu Henryho Cavill z role Supermana se k němu přidá i Ben.

Teď se ale zdá, že by Affleck ještě jednou chtěl navléct netopýří kostým. Server Hollywood Life uvedl:

"Je ve formě nejen kvůli svému zdraví, ale také k nově nalezené lásce k hraní Batmana a to ještě alespoň jednou. Má pocit, že nedokončil to, co chtěl s touto postavou. Mluví se o tom, že bude nahrazen, ale teď vidí, co by mohl ztratit a opravu si chce tuhle postavu znovu zahrát. Speciálně s ohledem na to, co Joaquin Phoenix dělá s postavou Jokera."

Zatím jde ale jen o spekulace a není jasné, zda by Warner Bros. mělo zájem o to, aby Ben Batman hrál dál, protože podle expertů by pojištění herce bylo hodně drahé s ohledem na to, že byl opět nedávno v léčebně kvůli závislosti na alkohol. Ale je pravda, že během léčby intenzivně cvičil a je ve formě. Ovšem, aby to bylo ještě zmatenější, tak není jasné, jak to bude s plánovanou sólovkou Batmana, takže asi nemá cenu řešit, kdo bude hrát Batmana.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat