Zrození Captain Marvel bude ve filmové podobě zřejmě výrazně jiné než v komiksu

Jaký bude rozdíl?

Příští rok 4. března se dočkáme první ženské marvelovky Captain Marvel, kterou ztvární Brie Larson. A komiksoví fandové asi vědí, že se jedna z nejsilnějších postav zrodila tak, že byla Carol Danvers zasažena explozí zařízení, které vyrobil mimozemský národ Kree.

SOUVISEJÍCÍ: HROMADA OBRÁZKŮ K CAPTAIN MARVEL

Ovšem, ve filmové verzi tomu asi bude výrazně jinak, Brie Larson prohlásila:

"Je tu její Kree část, která nemá emoce, je neuvěřitelným bojovník a je soutěživá. A pak je tu lidská část, která má své chyby, ale nakonec je to ona, která převažuje. Díky lidské části se dostane do problémů, ale také je to věc, která ji dělá skvělou. A tyhle dvě stránky, které spolu soupeří jsou tím, díky čemu je sama sebou."

Věří se tak tomu, že to bude jiná příčina toho, že je Carol z části Kree, například to, že jeden z rodičů je členem tohoto vysoce inteligentního ale chladného národa. Případně by mohlo dojít k vložení DNA Kree do Carol během experimentu. Exploze zařízení Kree v tomto případě nedává příliš smysl, protože si těžko představit to, že by Carol kvůli tomu měla i Kree osobnost. Schopnosti možná, ale osobnost asi ne.

Uvidíme, s jakým vysvětlením přijdou v březnu tvůrci.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat