X-Meni jsou zachráněni, budou spadat pod šéfa marvelovských filmů. A bude Deadpool Avengerem?

Paráda.

První díly X-Men v podstatě odstartovaly renesanci komiksového žánru. Ovšem, například zatím poslední X-Men: Apocalypse (2016) moc parády nenadělal a nebyl víc než jen slušná, ale nerevoluční filmová "jednohubka". Od spojení Bryan Singer a značky X-Men se prostě čekalo víc, mnohem víc.

Ovšem, svítá na lepší časy, šéf společnosti Disney Bob Iger, která zakoupila společnost Fox (aktuální vlastník práv na X-Meny, Fantastickou čtyřku, Deadpoola a další postavy) prozradil, že prezident Marvel Studios (firma, která má na svědomí projekty z Marvelovského filmového universa) Kevin Feige bude mít  na starosti nové díly X-Men:

"Myslím, že to dává smysl. Chci tady být opatrný kvůli tomu, co říkáme lidem od Foxu, ale myslím si, že to vědí. Dává to smysl, že Marvel nad tím bude mít dohled. Neměly by tu být dva Marvely."

Kromě toho padla otázka, zda je možné, že se Deadpool (Ryan Reynolds) stane členem Avengers:

"Kevin má spoustu nápadů. Netvrdím, že tehle je jedním z nich. Ale kdoví?"

Ne, že by bylo překvapením, že se postavy Foxu stanou součástí Marvelu. Bylo tu pár lidí, kteří věřili, že by mohli být dál odděleny od marvelovského universa, ale jak je vidět, k tomu nedojde.

Zatím ale není jasné, kdy se jich dočkáme v marvelovských filmech. Bylo by překvapením, pokud by to bylo v rámci měsíců, věří se, že to budou spíše roky.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat