V Avengers 4 sice Kapitán Amerika zachrání galaxii, ale zemře u toho, tvrdí fanouškovská teorie

Zní to věrohodně?

V Avengers: Infinity Gauntlet (2018) jsme byli svědky toho, že Thanos (Josh Brolin) dosáhl svého cíle, použil rukavici Infinity Gautlet se všemi šesti Kameny nekonečna a v okamžiku se v prach změnila půlka obyvatel galaxie.

Ovšem, během toho rukavice Thanose hodně zranila. Proč? Jeden uživatel Redditu, který si říká Crossfiyah má vysvětlení. A to nepotěší fandy Kapitána Ameriky (Chris Evans).

Podle něj bylo důvodem to, že chtěli tvůrci ukázat, jak nebezpečné je použití Infinity Gauntlet. A to proto, že podle Crossfiyaha ve čtvrtých Avengers uvidíme situaci, kdy se hrdinům podaří sebrat Thanosovi Infinity Gauntlet.

Ale už nezbude příliš těch, kteří by ji mohli použít. Nakonec to budou jen Iron Man (Robert Downey Jr.) a Kapitán Amerika. Jenže Iron Manovi Thanos zlomí ruku, tím pádem se úkolu ujme Steve Rogers.

Podaří se mu sice zvrátit následky lusknutí prsty, ale zaplatí za to cenu nejvyšší, moc rukavice ho zabije.

A nemuselo by to být daleko od pravdy, protože Chris Evans je jedním z těch, kterým končí smlouva s Marvelem. Kromě toho by to byl rozhodně hrdinský odchod, pro který by byl Kapitán jako dělaný. Jestli ale k něčemu takovému dojde, to se dozvíme až 25. dubna 2019 během premiéry.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat