TOP 5: Marvelovské filmy, ve kterých se nejvíc umíralo

Ve kterých marvelovkách zemřelo nejvíc lidí?

Přestože za marvelovskými filmy stojí rodinně orientovaná společnost Disney, tak to neznamená, že se v nich neumírá. Vlastně je v nich k vidění smrt docela často. Server DigitalSpy se rozhodl spočítat, ve kterých komiksovkách zemřelo nejvíc postav a tady je pět těch "nej":

5. Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

Ve druhém dílu Guardians of the Galaxy sice zemřelo výrazně méně lidí než v jedničce, ale i tak tam "zařvalo" 346 osob.

4. Thor: Ragnarok (2017)

Třetí Thor je z celé série nejvíce komediální, ale také je v něm nejvíc obětí. Bavíme se tu o nějakých 450 smrtích, což rozhodně není málo.

3. Avengers (2012)

V prvním dílu Avengers zemřelo zhruba 1 000 lidí, což je sice nepříjemné číslo, ale když se člověk zamyslí nad tím, že na New York zaútočila mimozemská armáda, tak je to relativně nízký počet obětí.

2. Strážci Galaxie (2014)

Guardians of the Galaxy sice patří k uvolněnějším a rozjuchanějším komiksovkách, ale to neznamená, že se v nich neumíralo. Umíralo a dost. Konkrétně zemřelo téměř 84 tisíc lidí, z čehož většinu tvořili piloti Nova Corps.

1. Avengers: Infinity War (2018)

Tohle samozřejmě není žádné velké překvapení. Byli jsme svědky cca 1 200 smrtí, ale mimo obraz zemřely miliardy a miliardy a miliardy obyvatel galaxie.

A pokud vás zajímá, ve kterém filmu umřelo nejméně osob, tak to byl Ant-Man and the Wasp se dvěma mrtvými.

Uvidíme, zda zatím nepojmenovaní čtvrtí Avengers promluví do žebříčku pěti nejvíce "smrtelných" marvelovek. Dozvíme se to 25. dubna 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat