Režisér Doctora Strange nabídl další matoucí obrázek. A Benedict Cumberbatch se rozpovídal o loupeži, kterou zastavil

Něco magického.

Stále ještě nevíme, kdy se dočkáme druhého Doctora Strange. Ale režisér Scott Derrickson v poslední době na sociálních médiích naznačuje, že by to nemusela být otázka vzdálené budoucnosti.

Jeho další tweet sice nedává vědět, kdy film uvidíme a navíc komentář k němu je dost matoucí (dal by se přeložit jako "Přímá je cesta"), ovšem někteří doufají, že by se to dalo interpretovat tak, že dalšímu dílu už nic nestojí v cestě.

Mimochodem, netřeba připomínat, že Strange hraje Benedict Cumberbatch a právě on se rozpovídal o loupeži, které zabránil. Pomohl poslíčkovi, který byl přepaden.

"Cítím se kvůli tomu zvláštně, protože jsem o tom nemluvil ani doma a přesto kolem toho vypukl velký rozruch. Stručně řečeno, to co se stalo bylo... viděl jsem poslíčka na kole, který byl obklopen nějakými lidmi během velmi studené listopadové noci a prostě jsem zastavil Uber, ve kterém jsem byl a vyšel ven a snažil se zasáhnout, snažil se uklidnit ty, kteří byli agresivní. Snažil jsem se také uklidnit poslíčka, který vypadal, že bude bojovat o život."

Podle svědků Benedict zabránil tomu, aby byl poslíček vážně zraněn. Přesto ale odmítá označení hrdina.

Je to prostě frajer.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat