Podle fandy Thanosovo lusknutí prsty přivede do marvelovského universa X-Men nebo Fantastickou čtyřku

Zajímavé nápady.

Disney se dlouho snažil získat Fox a nakonec se mu to povedlo. V následujících měsících tak bude mít práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola. A můžeme tak očekávat, že se začnou v budoucnu objevovat v marvelovských filmech.

Jak ale bude vysvětleno, že se najednou tyhle oblíbené týmy a postavy zjevily? Jeden fanda, který si říká PhobetorWorse má nápad.

V případě Fantastic Four by to mohlo být tak, že v době lusknutí prsty byli jako vědci v takzvané Negativní zóně. Právě tam získají své schopnosti. Během momentu, kdy se hrdinům podaří zvrátit Thanosovo lusknutí prsty ale budou vtaženi zpět na Zemi.

Pokud jde o X-Meny a další mutanty, tak se operuje s myšlenkou, že S.H.I.E.L.D. v padesátých nebo šedesátých letech dostane za úkol vytvořit vylepšené jedince. Zkusí to s pomocí jakési bomby, která by měla dát schopnosti těm, které zasáhne její energie. Zdá se ale, že bomba nemá žádaný efekt a tak je projekt zrušen. Ale po určité době se u několika lidé začnou projevovat unikátní talenty.

Je jich ale velmi málo. Další osoby ale začnou získávat schopnosti poté, co Thanos (Josh Brolin) luskne prsty, což uvolní další vlnu energie, podobnou té, kterou způsobila bomba v minulosti.

Co si o tom myslíte?

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: