Noví záporáci Skrullové dají Captain Marvel pořádně zabrat a potrvá to, než se vzpamatuje

Prohlásil to představitel jejich šéfa.

V Captain Marvel (premiéra 7. března 2019) se představí noví záporáci, mimozemský národ měňavců známých jako Skrullové (v komiksu byli důležitou součástí příběhové linie Secret Invasion, jejíž prvky se promítnou i do marvelovkých filmů).

Jde o nebezpečné bytosti a to potvrzují i slova Bena Mendelsohna, který ztvární vůdce Skrullů:

"Popravdě je to velmi dojemné. Tím chci říct, chcete, aby vyhrála. Ale nyní naneštěstí nemá každá pohádka dobrý konec. Někdy se setkáte se Skrully. Ale Carol je vynalézavá. Bude mít několik filmů, aby se přes to dostal a možná se z toho vzpamatovala. Uvidíme."

Zní to, jako by měli v sólovce Captain Marvel Skrullové zvítězit. Což by nebylo zase tak překvapivé s ohledem na to, že Secret Invasion je natolik zajímavá předloha, že by mohla sehrát větší roli v následujících filmech.

Pokud nevíte, co je námětem Secret Invasion, tak ve stručnosti jde o to, že Skrullové převzali podobu některých důležitých osob a pomalu si připravovali půdu pro získání nadvláda nad Zemí. Je to látka, která by klidně mohla v další fázi Marvelovského filmového universa sehrát důležitou roli. Uvidíme, zda tomu tak bude.
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat