Kvůli záchraně mrtvých z Avengers: Infinity War musí zemřít Iron Man, Thor nebo Captain America, tvrdí fanouškovká teorie

Co vy na to?

Kolem zatím nepojmenovaných čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) se vynořuje hromada různých teorií. A některé jsou hodně dramatické. Jedna je například vystavěna na myšlence, že aby byli zachráněni ti, kteří se změnili v prach v Avengers: Infinity War (2018), budou se za ně muset obětovat někteří z přeživších.

Fanoušek Wielki, který s tímto přišel na Redditu má hned několik argumentů, které pro tuhle teorii hovoří, nicméně tou hlavní je asi ten fakt, že nemalé množství postav, které přežily, hrají herci, kterým po Avengers 4 končí smlouvy s Marvelem.

A bylo by symbolické, pokud by jejich postavy zemřely s tím, že by zachránily novou generaci marvelovkých hrdinů. Kromě toho by pak odpadla klasická otázka "vrátí se někdy ta či ta postava?" V tomto případě by neodešly na odpočinek, ale zemřely by, takže by jejich návrat nebyl příliš pravděpodobný (ale ne úplně nemožný).

Na jednu stranu to dává určitý smysl, na tu druhou by to od Marvelu nebylo úplně nejmoudřejší rozhodnutí, pokud by si zavřel dveře v případě případného návratu těch nejpopulárnějších postav, které má ve své stáji.

Co říkáte na tuhle teorii? Zdá se vám pravděpodobná?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat