Jak jsme mohli dovolit vyhazov Jamese Gunna? Ptá se herečka z Guardians of the Galaxy Vol. 2

A režisér Krotitelů duchů nemá zájem dohlédnout na trojku.

Už je to jasné, vyhazov Jamese Gunna za drsné vtipy na Twitteru je definitivní, Disney ho zpět nevezme a na třetí Strážce Galaxie nedohlédne.

Ovšem, to neznamená, že se k tématu dál nebudou vyjadřovat různé osobnosti. Tentokrát se ozvala Michelle Yeoh, která v Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) ztvárnila členku původního týmu Strážců Aletu Ogord:

"Byla jsem šokována, zděšena, že můžeme dovolit, aby se něco takového stalo. Nerozumím tomu. Je to tak zbytečné, co z toho vzejde dobrého?"

Tenhle názor není osamocený, spousta lidí si myslí, že za zhruba deset let staré (i když drsné) vtipy neměl být James Gunn vyhozen, ale Disney si prostě stojí za svým.

Třetí Strážci tak byli odsunuti na neurčito a hledá se nový režisér. Někdy padá jméno Paul Feig (Krotitelé duchů), ale nevypadá to, že by měl zájem:

"Nikdy bych něco nesebral jinému filmaři. Můžete si myslet cokoliv, moralizovat o tom, co James napsal. Já takové vtipy nedělám, nemám rád tyhle typy vtipů. Ale stále je to Jamesova série."

Těžko říct, jak to s Guardians bude dál. Ale dá se předpokládat, že se v roce 2020 trojky nedočkáme, i když to bylo původně v plánu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat