Jak je na tom film, ve kterém se proti sobě postaví Joker a Harley Quinn?

Jak to s ním vypadá?

V posledních dnech se mluvilo především o sólovce Jokera, ve kterém se hlavní role ujal Joaquin Phoenix, ale kromě toho je v plánu další film. Na rozdíl od zmíněné Jokerovy sólovky, bude Joker Vs. Harley Quinn zasazen do filmového DC universa.

Tím pádem si postavy zahrají Jared Leto a Margot Robbie a konečně máme další informace o tom, jak na tom vlastně tahle komiksovka je. Prozradili to režiséři/scenáristé Glenn Ficarra a John Requa, kteří se rozpovídali o tom, jak film začne:

"Je to skvělé. Celá věc odstartuje tak, že Harley unese doktora Phila. Toho samozřejmě bude hrát doktor Phil. Protože ona a Joker mají problémy v jejich vztahu. Opravdu jsme se bavili. Nevím, jestli jsme se u psaní nějakého scénáře pobavili víc," prozradil Ficarra.

Requa dodal:

"Předali jsme scénář a všichni ho milovali. Ale nevím, kdy to natočí. Protože vím, že nejdříve chtějí natočit Birds of Prey a potom chtějí Toddova Jokera. Možná, když si Birds of Prey povedou dobře, náš bude další."

Joker má premiéru 3. září 2019, týmovka Birds of Prey (ve které bude i Harley Quinn) zatím datum uvedení do kin nemá, takže těžko říct, kdy si užijeme Joker Vs. Harley.

Zdroj: Metro

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat