Avengers: Infinity War vlastně nejsou filmem, myslí si tvůrce Živých mrtvých

Odvážný názor Roberta Kirkmana.

Avengers: Infinity War (2018) byli velkolepým filmem, ale samozřejmě k němu měli někteří lidé výhrady. Názor Roberta Kirkmana, tvůrce komiksu The Walking Dead není úplně kritikou, ale spíše zvláštní pochvalou. I když kdoví, co se skrývá mezi řádky:

"Miluji to, že Infinity War nejsou vlastně ani filmem. Je to vlastně něco jako - tady je série různých událostí, které jsou pro vás důležité, protože znáte tyhle postavy. Vydá se to z bodu A do bodu B a bodu C a bodu D, protože to nemá strukturu složenou ze tří dějství, je to jako, "a co člověče, platíš za tuhle zkušenost.' Není tu žádné shrnutí. Není tu žádné vysvětlování toho, kdo je kdo. Prostě si sednete a je to jako 'Hádej co? Tohle sis zasloužil. Teď jsme u filmu 21 a tady to k*rva je,' a vy na to, 'O můj bože! Tak tohle je prostě skvělé!"

Vlastně si pořád nejsem jistý, jestli Robert chválí nebo ohrnuje nos, ale s ohledem na to, že jsou Avengers: Infinity War nejúspěšnějším komiksovým filmem všech dob, tak je asi jedno, jestli se mu Infinity War líbila nebo ne.

Zdroj: Smodcast
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat