Fanouškovská teorie tvrdí, že Lokiho ve čtvrtých Avengers oživí Hela

Zní to praštěně co? Jenže...

Poté, co byl v Avengers: Infinity War (2018) zavražděn Loki (Tom Hiddleston), spousta jeho fanoušků doufá, že bude oživen. Ale zatímco u postav, které byly zabity lusknutím prstů se věří, že budou vzkříšeny, u Lokiho to rozhodně není tak jasné.

Nicméně milovníci Lokiho přicházejí s různými teoriemi, jak by mohl být oblíbený antihrdina přiveden k životu. A následující teorie je docela zvláštní, ale svým způsobem není až tak nelogická.

Uživatel Redditu IanMoone13 věří tomu, že Lokiho vzkřísí jeho nevlastní sestra Hela (Cate Blanchett) a má pro to několik zajímavých argumentů.

V první řadě Mark Ruffalo (Hulk) prozradil, že si užil spolupráci s Tildou Swinton a Cate Blanchett. A tyhle dámy ztvárňují v Marvelovském filmovém universu Prastarou (Ancient One) a Helu.

Mark přímo neřekl, že si s nimi zahrál ve čtvrtých Avengers, ovšem žádný jiný projekt s nimi aktuálně nepřipravuje, takže se to dá předpokládat. Ano, obě postavy jsou mrtvé, ale je tu možnost flashbacků nebo vize a v případě Hely IanMoone13 věří, že ji navštívíme v říši mrtvých Hel. I Hela byla zabita, nicméně by dávalo smysl, že se vrátí do říše mrtvých, které byla jako bohyně smrti po staletí vládkyní.

A právě proto by se za ní měli údajně vydat Thor (Chris Hemsworth), Valkýra (Tessa Thompson) a Rocket Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper).

Objevily se totiž fotografie z placu, které odkazují na jezírko z Avengers: Age of Ultron (2015), ve kterém měl Thor vizi Ragnaroku. A to by měl Thor použít k tomu, aby se vydal do Helu a požádal svou sestru, bohyni smrti, aby vrátila život Lokimu.

Samozřejmě to není neprůstřelná teorie, ale z určitého úhlu smysl dává, co? Ale jestli bude zrealizována, to se dozvíme až 25. dubna 2019 během premiéry Avengers 4.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat