Asi ne všichni marvelovští herci podporují Jamese Gunna, Chris Evans a Hemsworth si ho odebrali z Twitteru

Všiml si toho jeden uživatel Twitteru.

Když byl James Gunn, tvůrce Guardians of the Galaxy, vyhozen od Disneyho kvůli drsným vtipům, které napsal na Twitteru před zhruba deseti lety, zastali se ho sta tisíce fanoušků skrze petici, ale také spousta kolegů a herců, včetně obsazení Strážců Galaxie.

Ale vypadá to, že ne všechny hvězdy z marvelovských filmů jsou na Jamesově straně a souhlasí s jeho znovupřijetím, o kterém se v poslední době mluví (údajně měla proběhnout i schůzka zástupců Disneyho s Jamesem Gunnem).

Jeden z uživatelů Twitteru si totiž všiml, že jak Chris Evans (Kapitán Amerika), tak Chris Hemsworth (Thor) přestali sledovat Jamese Gunna na Twitteru.

A jistě víte, co dnes znamená něco takového, je to hodně velká věc. Samozřejmě mohou mít Chrisové jiný důvod k tomuto kroku, ale pravděpodobně ho provedli v reakci na kontroverzi týkající se Gunnových tweetů.

Ale na obranu herců je nutné uvést, že s ohledem na napjatou situaci v Hollywoodu se jim člověk nemůže divit, pokud nechtějí sledovat twitterový účet někoho, jehož vtipy (i když deset let staré) byly dost drsné.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat