To, co předvádí Tom Hardy ve filmu Venom vám vyrazí dech, slibuje režisér

Těšíte se?

Film Venom (premiéra 4. října 2018) nebude klasickou komiksovou podívanou. Hlavní postava totiž nebude běžný superhrdina, ale spíše antihrdina. Film podle režiséra Rubena Fleischera jednoduše nemá pravého hrdinu:

"Byl jsem opravdu nadšen z toho, že přineseme do žánru něco nového. Mám pocit, že tón našeho filmu je opravdu originální a odlišný, což je pro tuto postavu určitě vhodné s ohledem na to, že je Venom temnější, více násilnou, více děsivou postavou. Domnívám se, že náš film působí odlišně od mnoha jiných superhrdinských filmů a to zčásti proto, že v něm není žádný skutečný hrdina. Takže je to film, který je samostatný, jehož silnou stránkou jsou výkony skvělých herců. Tom je prostě... myslím si, že lidem vyrazí dech tím, co předvádí jako Eddie Brock a Venom. Jeho výkon je neuvěřitelný a nastavil příčku filmu."

Nikdo asi nepochyboval o tom, že Tom byl pravou volbou pro Eddieho. Slova režiséra to jen potvrzují a v tomto případě asi nepůjde jen o "povinné" vychvalování vlastního díla.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat