Samuel L. Jackson si chce znovu zahrát Mace Windua. A co říká bratr Carrie Fisher na to, že se jeho sestra objeví v deváté epizodě?

Vzhůru do daleké předaleké galaxie?

Je to jen chvíle, co bylo oznámeno oficiální obsazení deváté epizody Star Wars a překvapivě v něm figuruje i Carrie Fisher (princezna/generálka Leia Organa), která zemřela v roce 2016 zemřela.

Tvůrci vsadí na nepoužité záběry, které vznikly pro Star Wars: Síla se probouzí (2015). Což je asi nejlepší možnost (naštěstí nedošlo na digitální "nasazení" obličeje Carrie na jinou herečku či něco podobného).

SOUVISEJÍCÍ: KDO SI ZAHRAJE V DEVÁTÉ EPIZODĚ STAR WARS?

A co si o tom vůbec myslí bratr Carrie Todd?

"My jako její rodina, stejně jako rozšířená rodina fanoušků z celého světa věříme, že princezna Leia ztvárněná Carrie je navždy součástí série a její přítomnost je pro film stěžejní. J.J. Abrams rozuměl ikonické roli Carrie a mistrně přetvořil přetvořil tenhle finální přírůstek s tím, že zahrnul nepoužité a úplně poslední natočené záběry Carrie, aniž by došlo na vizuální efekty nebo animatronické triky. Naše rodina a její fandové se na tento film těšíme s velkým očekáváním! Její síla s námi bude navždy."

Bude zajímavé sledovat, co dá staronový režisér Abrams dohromady z materiálů, které vznikly pro sedmou epizodu.

Mimochodem, zájem o návrat do série projevil i Samuel L. Jackson, který nezapomenutelně ztvárnil mistra Mace Windua:

"Jasně, mám velký zájem o návrat Mace Windua a to vždy. Jediové nikdy neumírají."

Samuel má pravdu, byli jsme mnohokrát svědky toho, že se mrtví Jediové objevili v podobě "duchů" a proč nevyužít i Samuela? Bylo by to fajn.

Devátá epizoda bude mít premiéru 19. prosince 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat