Paul Bettany se rozpovídal o tom, proč bylo náročné natáčet smrt Visiona

Co herec prozradil?

V Avengers: Infinity War (2018) jsme byli svědky hromady smrtí. A jednou z těch nejintenzivnějších byl moment, kdy Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) zabila svého milovaného Visiona (Paul Bettany). Právě Paul se rozpovídal o tom, že natáčení téhle scény nebyla žádná sranda:

"Bylo asi 38 stupňů a byli jsme opravdu ale opravdu zpocení a režiséři přišli a říkají, 'Dobře, celé bijící srdce filmu leží na vašich bedrech.' Takže jsme to několikrát natočili a oni na to, 'Dobře, to je skvělé, teď prostě improvizujte,' a já se tak nějak podíval na Lizzy a ona na mě a pomyslel jsem si, 'Já jsem robot a ty jsi čarodějka, jak to máme...?' Víte, byla to spousta izolace od zbytku událostí. A jste fialový. A máte v hlavě drahokam. A ona se ho chystá zničit. A vy si představujete červenou záři, která vychází z jejích prstů a snažíte si v tom představit něco reálného. Myslím, že když jsme to dotočili, tak to bylo jako, 'A jdeme domů."

Nutno ale poznamenat, že scéna vypadá velmi věrohodně, takže pro herce nebyl problém ani horko, ani to, že si plno věcí museli představit a byly dodány až v postprodukci.


Zdroj: MTV

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat