Ovlivní kritika Avengers: Infinity War ze strany diváků to, jak budou vypadat Avengers 4? Ani náhodou

Režiséři ji nebudou brát v potaz.

Obecně jsou Avengers: Infinity War (2018) chváleným filmem, ale samozřejmě ani oni se nevyhnuli kritice. A je tu tak otázka, zda si ji režiséři Russoové vzali k srdci a ovlivní to, jak budou vypadat čtvrtí Avengers.

Odpověď je jasná, neovlivní. Prozradil to Joe Russo:

"Víte, je vždy naším záměrem blokovat vnější šum, protože to může vést k tomu, že uděláte některá špatná rozhodnutí s tímto materiálem. Během let jsme se naučili naslouchat sami sobě a je skvělé, že jsme tu dva, takže se o tom spolu můžeme bavit. Můžeme opravdu zůstat izolování a podporovat se navzájem v našich názorech, pokud jde o odvyprávění příběhu. Mám pocit, že pokud jde o Avengers 4, protože byli natočeni ještě předtím, než tu byla jakákoliv reakce na Avengers 3, je to skutečně čisté, pokud jde o tuhle věc. Vyprávění příběhu je velmi ryzí. Je to bez jakéhokoliv vnější šumu, který by to narušoval."

Je pravda, že asi není moudré vždy skákat tak, jak fandové pískají, nicméně není úplně od věci občas naslouchat tomu, co říkají. Na druhou stranu, Russoové už v minulosti dokázali, že vědí, co dělají, takže je tu vysoká pravděpodobnost, že se 2. května 2019 dočkáme skvělé komiksové podívané.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat