Někteří fandové věří, že kameraman prozradil název Avengers 4. Jenže asi není pravdivý

Proč ne?

Stále nebylo oficiálně potvrzeno, jak se bude jmenovat čtvrtý díl Avengers. Občas se ale stane něco, co by mohlo název naznačit.

V minulosti například představitelka Gamory Zoe Saldana během rozhovoru pronesla jméno Infinity Gautlet (ale později byl tenhle název popřen, i když se mluví o tom, že šlo o skutečné jméno, které tvůrci změnili poté, co ho Zoe "vyslepičila").

Teď si zase kameraman Avengers Trent Opaloch přidal do svého životopisu položku "Avengers: End Game".

Začalo se tak samozřejmě zběsile mluvit o tom, že jde o čtvrté Avengers. A podtitul End Game by byl svým způsobem trefný s ohledem na to, že Avengers 4 uzavřou prvních deset let Marvelovského filmového universa.

Nicméně je tu jedna věc, která naznačuje, že se film bude jmenovat jinak. V minulosti totiž bratři Russoové, režiséři třetích a čtvrtých Avengers oznámili, že jméno Avengers 4 nebude inspirováno ničím, co zaznělo v Infinity War (2018). A frázi End Game bylo možné ve filmu zaslechnout, pronesl ji Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Zatím to tedy vypadá, že Avengers: End Game nebude oficiální název. Ale je také možné, že tvůrci mlžili a bude použita fráze z filmu nebo prostě zapomněli, že tahle dvě slova v Infinity War zazněla.

Dokud ale Marvel nepotvrdí, jak se budou čtvrtí Avengers jmenovat, můžeme jen hádat. Pravdu bychom se měli dozvědět v rámci několika měsíců. Kdy přesně, to zatím jasné není.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat