Komiksové střípky: Kdy se začne natáčet drsná ženská týmovka Birds of Prey? A oznámena premiéra krvavé komiksovky s Vinem Dieselem


Komiksové zajímavosti.

DC aktuálně připravuje několik komiksovek a mezi nimi i ženskou týmovku Birds of Prey, která by měla být drsnou a dospěláckou podívanou plnou zlobivých holek včetně Harley Quinn (Margot Robbie). Zatím bohužel neznáme datum premiéry, ale zdá se, že natáčení by mohlo začít poměrně brzy.

Konkrétně se objevily zprávy, že by to mohlo být v polovině ledna příštího roku. Ale to zatím Warner Bros. ani DC nepotvrdily. Snad se to ale ukáže být jako pravda, protože krvavý film o partičce drsných holek z komiksů zní jako něco, co musím vidět.

Drsná bude i komiksárna Bloodshot, ve který si Vin Diesel zahraje žoldáka, kterému v těle kolují nanoboti a dělají z něj hodně výkonnou mašinu na zabíjení.

Sony aktuálně oznámilo, že na tenhle film se můžeme těšit 21. února 2020. To je dobrá zpráva, špatná je, že společnost stáhla ze svého přehledu premiér novou verzi Vrány. Na druhou stranu, není to velké překvapení, protože se hlavní role vzdal Jason Momoa a režisérské křeslo opustil Corin Hardy.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat