Další velký superhrdina v Aquamanovi? Těžko, nezbyly na to peníze

Upřímnost nade vše.

Těsně před letošními Vánoci, konkrétně 20. prosince uvidíme novou komiksovku od DC jménem Aquaman. A pokud čekáte, že se ve filmu dočkáme návštěvy nějakého dalšího velkého superhrdiny od DC, tak vás představitel Aquamana Jason Momoa asi nepotěší:

"Myslím si, že by to pravděpodobně stálo spoustu peněz. Nemyslím si, že je máme v rozpočtu. Ale domnívám se, že by to bylo skvělé. Jsem si jistý, že v určitém bodě, jestli si to povede dobře... Pravděpodobně dojde k tomu samému, co se stalo v případě Marvelu, víte co tím myslím?"

Herec zřejmě naznačil to, že pokud si povede film dobře, tak v budoucnu samozřejmě začnou společnosti Warner Bros. a DC více propojovat jednotlivé projekty stejně jako to dělá Marvel.

Ale v případě prvního Aquamana asi nebyly prostředky na to, aby byl do zbraně povolán třeba Henry Cavill (Superman) nebo Gal Gadot (Wonder Woman).

Rozpočet filmu byl sice 160 milionů dolarů, ale jelikož se většina bude odehrávat pod vodou, padla jistě hromada prostředků na speciální efekty a nezbylo tak na nějaké větší cameo.

Ale i bez něj to může fungovat a doufejme, že bude, protože DC potřebuje kvalitní film jako sůl.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat