Další Star Trek by nakonec měl být mládeži nepřístupný

Snad jde o finální rozhodnutí.

Když se začaly šířit zprávy o tom, že další film Star Trek vznikne pod dohledem Quentina Tarantina, bylo plno lidí příjemně překvapeno.

Hladina nadšení se ještě zvedla, když se objevily spekulace o tom, že by mělo jít o projekt s přístupností R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), což by tvůrcům umožnilo okořenit dění intenzivním násilím, troškou nahoty a nějakými těmi šťavnatými výrazy.

Ovšem, později bylo z různých stran popíráno, že by měl být další Star Trek jen pro dospělé. Teď se ale ozval představitel Spocka Zachary Quinto s potěšujícími informacemi:

"Čekáme na detaily. Jsem nadšen z toho, že bych mohl mít šanci s ním pracovat a být svědkem toho, co s námi udělá v tomto vesmíru. Bude to eRková verze Star Treku, což bude poprvé, pokud jde o tyto filmy a to je vzrušující. Jsem fanouškem jeho práce roky a opravdu mě inspiruje jeho originalita. Vezměte tuhle originalitu a smíchejte ji se světem plným neuvěřitelné ideologie a barvitých postav a výsledek může být opravdu vzrušující."

Tak snad se opravdu dočkáme drsnější verze Star Treku. Zatím ale není jasné, kdy se začne natáčet. Snad brzy, aby si to studio Paramount nerozmyslelo, protože spojení Star Trek a Tarantino opravdu zní tak ujetě, že z toho prostě musí vzniknout něco, co budeme chtít vidět.

Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat