Bude mít případný mládeži nepřístupný Star-Trek od Tarantina stejné obsazení jako předchozí filmy?

Co na to představitel Spocka?

V minulosti se objevily informace, že by mohl vzniknout další film Star Trek, ovšem postarat by se o něj měl "šílenec" Quentin Tarantino a mohlo by jí to mládeži nepřístupnou podívanou.

Později se vyrojily zprávy, že tomu tak nebude, pak zase, že ano, takže se v tom fandové začali slušně ztrácet.

Aktuálně je situace taková, že nebyl film oficiálně potvrzen, ale podle všeho má studio Paramount  "na stole" Tarantinův návrh na to, jak by měl nový Star Trek vypadat.

Je otázkou, zda půjde o reboot nebo přímo pokračování předchozích tří filmů. Proto tak padla otázka, zda se v případném sci-fi spektáklu objeví stejní herci.

Jak na to reagoval Zachary Quinto alias Spock?

"Víte, dokud nebudou hotové dohody a smlouvy nebudou podepsány a diáře nebudou uvolněny, nic není vytesáno do kamene, takže se může stát cokoliv. Pokud vím, Quentin má tenhle nápad a oni ho tvarují a formují a on pracuje na svém filmu o Masonovi (film Once Upon a Time in Hollywood, pozn. redakce). Až bude hotovo, pak by mohl udělat tohle. Což je opravdu vzrušující, opravdu skvělé."

I když zní nepřístupný Star Trek jako skvělý nápad, těžko říct, zda z toho něco bude. Pokud jde o mě, uvěřím až poté, co padne první klapka.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat