Aquaman je někdo, s kým si můžete zajít na pivčo. A jak Jason Momoa přesvědčil svého syna, že je Aquaman lepší než Batman

Jason Momoa promluvil o Aquamanovi.

Nedávno hromadu lidí potěšil trailer na Aquamana, který dává vědět, že DC není úplně ztraceno. Ale co si budeme povídat, velkou zásluhu na tom, že Aquaman vypadá tak nadějně, má fakt, že ho ztvárňuje Jason Momoa, který má charisma za minimálně tři lidi.

A právě Jason prozradil, že Aquman je někdo, kdo je výrazně "lidštější" než by se mohlo na první pohled zdát:

"Je to určitě dělnický typ člověka. Vychoval ho jeho otec, pracoval na motorkách a náklaďácích a jeho táta byl typický Američan. Je to určitě někdo, s kým si můžete zajít na pivo. Se Supermanem to udělat nemůžete, s Batmanem také ne. Nemůžete zajít na pivo s Wonder Woman."

To je asi pravda. A je dobře, že Aquaman nebude klasickým superhrdinou. Přidává mu to na sympatičnosti. Nicméně, ne všichni považují Aquamana za největšího borce. Například Jasonův syn musel být přesvědčen o tom, že je Aquaman lepší než Batman.

Nakonec se to ale herci povedlo s pomocí nabušeného traileru. Když ho jeho děti viděly, byly nadšené:

"Měly jít do postele v devět. Skončily v ní v 11 a prostě mě jen bily. Mám obrázek mého syna, který si dohromady slepil tyčky a vyrobil si svůj vlastní trojzubec. Je to skvělé."

Na samotný film si musíme ještě chvíli počkat, bude mít premiéru 20. prosince tohoto roku.


Zdroj: Conan, THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat