Snyderův sestřih Justice League prý vznikl ještě předtím, než se Zack vzdal režie

Tak jak to je?

Poté, co Justice League (2017) nedopadla vůbec podle představ, se fandové snažili Warner Bros. přesvědčit, aby posvětilo vznik sestřihu Zacka Snydera, který z rodinných důvodů přenechal režii a finální sestřih Jossu Whedonovi.

Někdo totiž věří, že Snyderova verze by mohla být zábavnější. Dokonce se objevovaly zvěsti, že takový sestřih existuje, ale to bylo popřeno. Nicméně se teď ozval umělec Jay Oliva, který právě na Justice League pracoval a ten prohlásil:

SOUVISEJÍCÍ: TO, CO JUSTICE LEAGUE VYDĚLALA PO CELÉM SVĚTĚ, AVENGERS: INFINITY WAR ZÍSKALI V USA A KANADĚ

"Zack není oním druhem režiséra, který vytváří film ve střižně. Je to vše pečlivě naplánováno od začátku do konce. To je to, jak byly natočeny Man of Steel a Batman vs Superman. Tím chci říct, že 99 % scén, které si Zack představoval, byly natočeni a existují v jedné či druhé podobě... Nemusí to být 100%ně vypilované, ale všechny plánované scény byly natočeny a sestříhány v souvislou časovou linii."

Pokud je to pravda, tak nezbývá než doufat, že Warner Bros. tuhle podobu filmu vypustí a konečně skončí diskuse o tom, zda by zásah Snydera Justice League skutečně pomohl nebo ne. Třeba bude oficiálně oznámena Snyderova verze na Comic-Conu v San Diegu, který se bude konat ve druhé polovině příštího měsíce.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat