Proč má Hulk na obrázku k Avengers 4 podivný kostým? Tohle by mohl být důvod

Tak proč?

Nedávno se objevil promoart ke čtvrtým Avengers. Sice nebylo ze strany Marvelu potvrzeno, že je oficiální, ale novináři a fandové věří, že ano, protože stylově odpovídá tomu, co jsme viděli v případě předchozích filmů.

Na obrázku je několik zajímavostí. Black Widow (Scarlett Johansson) má opět rudé vlasy, Steve Rogers (Chris Evans) nemá vousy atd. atd. Ale nejvíc asi zaujala skutečnost, že má Hulk (Mark Ruffalo) kostým, což je více než neobvyklé, protože si většinou vystačí s roztrhanými kalhoty.

A jaké je tedy vysvětlení toho, že Hulk vypadá výrazně jinak? Někteří věří, že jde o postavu, která je známá jako Profesor Hulk.

V komiksech má Hulk několik forem a jednou z nich je právě Profesor Hulk. Ten je označován za čtvrtou osobnost Hulka (kromě Bruce Bannera, Grey Hulka a Savage Hulka) a má jít o Bannerovu ideální představu o sobě.

Profesor Hulk má inteligenci Bannera, je okouzlující jako Grey Hulk a silný jako Savage Hulk. Profesor Hulk má více lidský obličej, ale pořád je to hodně silná postava, která ale dokáže racionálně přemýšlet.

Profesor Hulk je nejsilnější ze všech tří zmíněných Hulků a také největší, ale Banner vytvořil jakousi pojistku. Pokud Hulk dosáhne určité úrovně vzteku, změní se zpět na Bruce, ale s myslí Savage Hulka.

Je to trošku komplikovanější, ale prostě a jednoduše někteří fandové se přiklánění k tomu, že Hulk z promoartu má kostým proto, že jde o Profesora Hulka.

Jestli je to pravda, to zjistíme až 2. května 2019 během premiéry Avengers 4.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat