Prequel ke Game of Thrones se bude odehrávat tisíce let v minulosti a nebudou v něm žádné známé postavy

Co dalšího George prozradil?

Jak už víme, chystá se pět seriálů, které budou předcházet Game of Thrones. Respektive došlo ke změně, autor knižní předlohy (který se bude podílet i na několika seriálech) George R.R. Martin upřesnil, že HBO aktuálně zvažuje čtyři. Kromě toho se rozpovídal o jediné sérii, u které byla zatím schválena pilotní epizoda:

"Ano, tohle je prequel, ne pokračování. Žádná z postav nebo herců z GAME OF THRONES se v novém seriálu neobjeví. Všechny další série, na kterých pracujeme jsou prequely, jak už jsem zmínil v minulosti. Tenhle je opravdu prequelem s velkým P, protože není zasazen devadesát let před GAME OF THRONES (jako Dunk & Egg) nebo pár stovek let, ale spíše deset tisíc let (tedy, pokud předpokládáme, že mluvená historie Prvních lidí je přesná, ale jsou tu mistrové z Citadely, kteří trvají na tom, že jde jen o polovinu zmíněné doby). Jsme samozřejmě na samém počátku, s tím, že byla zrovna objednána pilotní epizoda, takže ještě nemáme režiséra nebo obsazení nebo lokaci nebo třeba název (já bych hlasoval pro THE LONG NIGHT, což je všeříkající, ale byl bych překvapen, pokud by byl použit. Pravděpodobněji bude HBO chtít pracovat s frází 'game of thrones. To se dozvíme dříve nebo později)."

Skutečně by bylo překvapením, pokud by HBO nezakomponovalo do názvu Game of Thrones, přece jen, to je značka, na kterou lidé slyší.

Ale název se asi nedozvíme v rámci týdnů nebo měsíců, poslední řada Game of Thrones má premiéru někdy příští rok a nový seriál (pokud ho HBO schválí) se objeví nejdříve v roce 2020.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat