Představitel Nicka Furyho promluvil o DC filmech. Co si o nich myslí?

A co říká na to, že se jen mihl v Avengers: Infinity War?

Samuel L. Jackson je marvelovským Nickem Furym, což je zakladatel Avengers. Ovšem ve třetím dílu s podtitulem Infinity War se mihl jen pár vteřin. Co na to říká?

"Proč tam nejsem, abych hasil tenhle oheň? Dal jsem všechny tyhle lidi dohromady v S.H.I.E.L.D.u a teď tam najednou nejsem."

Ano, bylo to překvapení a nemilé, ale na 99 % se Fury objeví v Avengers 4, kteří mají premiéru 2. května 2019.

Mimochodem, Samuel se rozpovídal i o největší marvelovské konkurenci a to DC:

"Žánr roste a roste tak nějak z jednoho místa. Jasně, je tu jiná společnost, která točí filmy, které jsou (úsměv), některé.. několik z nich je dobrých, ale je tam opravdu zajímavá kniha pravidel, do které se občas podívám, když se dívám na všechny tyhle filmy a je to jako by měli tuhle tajnou přísadu a někdy se divím, protože se dívám na jména těchto režisérů a říkám si, 'tihle lidé dělají seriály, proč dělají tohle?' nebo 'tahle osoba točí vážná dramata, proč dělá tohle?', ale je tu něco, co znají nebo najdou, díky čemu to funguje a vztahy mezi lidmi v těchto filmech se vždy staly velmi intimními a složitými."

Obecně ale DC projekty nejsou pro Marvel velkou konkurencí, většina DC filmů není zrovna chválena a některé dokonce ani extra výdělečné.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat