Nečekejte, že Hellboy bude superhrdinským filmem, vzkazuje tvůrce. Trvá si na tom, že se dočkáme hororu

Nebude to klasický superhrdinský film.

Reboot Hellboye bude jiný, to už dali filmaři vědět v minulosti. Máme očekávat spíše mysteriózní thriller/horor než klasickou komiksovou podívanou. A to potvrzuje i tvůrce postavy Mike Mignola:

"...snažíme se udělat něco jiného. Jednoduše tu není část Hellboye, která by připomínala jiný superhrdinský film. A i když je tu spousta marvelovských materiálů, spousta DC materiálů, Hellboy nikdy nepůsobí, že je podobný, i ve srovnání s del Torovými věcmi - superhrdinskému filmu. Je toho tolik ve stylu, 'velké týmy lidí v kostýmech, kteří pobíhají kolem a zachraňují svět před vesmírnou hrozbou...' Věřím, že nový film bude ještě méně působit jako běžná superhrdinská záležitost. Myšlenka tohoto filmu je natočit to tak, aby to ještě méně působilo jako superhrdinský film, umírnit superhrdinské elementy ještě víc, než to udělal del Toro. Tenhle je mnohem víc folklorní/mytologický/hororový a ne 'velký tým se žene do boje...".

Jsem hodně zvědavý, čeho se dočkáme. Hellboy v hororovém stylu, to mi zní velmi dobře, tak to snad vyjde. Film má premiéru 24. ledna 2019.


Zdroj: io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat