Nebýt toho, že byli tvůrci vyhozeni z Letopisů Narnie, byl by Marvelovský filmový svět asi úplně jiný

Jak to?

Christopher Markus a Stephen McFeely jsou scenáristé, kteří patří k nejvýraznějším tvůrcům od Marvelu. Mají na kontě dva poslední díly Kapitána Ameriky a třetí a čtvrtý díl Avengers. Ovšem, nebýt toho, že byli vyhozeni z jiné filmové série a to Letopisů Narnie, mohlo být vše úplně jinak:

"Udělali jsme první tři Narnie a třetí měl problémy a došlo ke stávce scenáristů a studio zavolalo a řeklo, Hej, až skončí stávka, nevracejte se. My na to, 'Dobře, v pohodě.' Takže jsme neměli nic na práci a snažili jsme se najít práci a celý rok jsme strávili tím, že jsme říkali ne něčemu ve stylu, 'Hraje tam třináctiletá dívka, která je v magickém světě tajemství,' a my na to, 'chceme dělat něco jiného," vysvětlil Steven a dodal:

"A vyšel Iron Man a bylo jasné, že natočí spoustu materiálu, včetně dobového filmu Kapitán Amerika. A my na to, 'oh, to bychom měli udělat.' A museli jsme strávit celý rok 2008, řekněme od léta, tím, že jsme je přesvědčovali, že jsme na to ti správní lidé a víte, zabralo to nějakou dobu. Nakonec jsme tu práci získali a to někdy kolem Vánoc 2008 a tak nějak jsme nikdy Marvel neopustili."

Pánové můžou být vlastně rádi, že dál nepokračovali se sérií Narnie, která nedopadla úplně nejlépe, naopak marvelovské filmy, to je jiná písnička.

V roce 2019 (2. května) uvidíme v kinech Avengers 4, kteří pocházejí právě z dílny obou scenáristů.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat