Marvel v budoucnu nabídne jak filmy známých postav, tak těch, o kterých jste v životě neslyšeli

Prozradil to šéf Marvel Studios.

Marvelovské filmové universum je velké a už teď se v něm pohybuje hromada různých postav, ovšem v budoucnu jich samozřejmě přibude. A prezident Marvel Studios Kevin Feige prozradil, že to nebudou jen veleznámí hrdinové a záporáci, ale i ti, kteří nejsou zrovna proslulí:

"Jedním z důvodů, proč vydáváme tři filmy ročně, je to, že můžeme dělat pokračování filmů, na které lidé reagovali, protože my milujeme pokračovat v příbězích s postavami, na které lidé reagovali, ale také pokračujeme v natáčení toho, o čem nikdo nikdy neslyšeli a lidé na to reagují, 'Proč to děláte?' To je zábava. A to je to, na čem byla vybudována první fáze, druhá fáze, třetí fáze... Cokoliv oznámíme příští rok, za dva roky, tři roky, pět let, cokoliv oznámíme, bude tam spousta tohoto, možná lidé, jako jste vy, budou vědět, kdo jsou, ale většina světa na to bude reagovat, 'Co je to? Proč to dělají?' To je bezesporu vzrušující."

Marvelovské komiksy nabízejí stovky a stovky postav, ze kterých se dá vybírat a Marvelovské filmové universum je aktuálně tak populární, že by opravdu tvůrci mohli přijít s postavou, kterou skoro nikdo nezná a stejně by byl její film skoro jistě výdělečný.

A je dobře, že nedostávají prostor jen "profláklí" hrdinové a padouchové.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat