Joss Whedon podle novináře není tím, kdo "zprasil" Justice League. Vinu nese někdo jiný

Alespoň to tak vypadá podle nových informací.

Justice League (2017) rozhodně nedopadla tak, jak fandové doufali. Z potenciální odpovědi na konkurenční Avengers nakonec byla jen průměrná komiksovka.

Často je z toho obviňován Joss Whedon, který převzal režii (a podílel se na scénáři) po Zacku Snyderovi.

Ale jak to tak vypadá, není úplně fér házet vinu na Whedona. Editor serveru Vulture Kyle Buchanan totiž na Twitteru přišel s následujícími informacemi:

"Vzpomínám si, že jsem slyšel, že Geoff Johns (ještě donedávna šéf DC Entertainment, pozn. redakce) přepsal tolik z JUSTICE LEAGUE, ještě v době, kdy ji režíroval Zack Snyder, že si Chris Terrio (scenárista, pozn. redakce) stěžoval, 'Co takhle zkusit použít některé z mých stránek?' WB
(Warner Bros., pozn. redakce) bylo údajně tak nespokojeno s tím jak se formuje Johnsonovou/Snyderovou verze, že svolalo promítací schůzku pro jiné scenáristy včetně Josse Whedona, Allana Heinberga, Setha Grahame-Smitha a Andreu Berloff, aby nabídli svůj názor. Poté najali Whedona."


Jak to tak vypadá, když se k práci na filmu dostal Whedon, už byl zřejmě tak nepovedený, že to ani on nemohl zachránit.

Fandové ale stále doufají, že na letošním Comic-Conu bude oznámen sestřih Zacka Snydera. A já jsem jedině pro, aby bylo konečně potvrzeno nebo vyvráceno to, že za neúspěch Justice League může Whedon.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat