Bylo opět naznačeno, že nás v Avengers 4 čekají "skoky" v čase

Režiséři promluvili o očekávané komiksovce.

Joe a Anthony Russo jsou tvůrci, kteří stojí za posledními dva filmy Captain America, ale také za Avengers: Infinity War a chystanými Avengers 4 (premiéra 2. května 2019). A právě tihle dva pánové promluvili o tom, že byste neměli něco vyvozovat například z toho, že některé postavy dostanou v budoucnu další filmy:

"Je tu tahle věc, myslím si, že je důležité, abyste si uvědomili, že v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je možné cokoliv. Jen proto, že je tu v plánu pokračování neznamená to... lidé si začínají zvykat na to, že čas v MCU plyne lineárně. To nezbytně nemusí být tento případ. Je tu mnoho vynalézavých cest, kterými se může příběh vydat," poznamenal Anthony.

Jeho bratr Joe se pak nechal slyšet:

"Mezi Guardians 2 a Infinity War jsou čtyři roky. To je dlouhá doba a mnoho příběhů Strážců k odvyprávění. Znovu, jak Anthony poznamenal, neočekávejte, že se vše se v Marvelovském vesmíru bude posouvat vpřed lineárním způsobem."

Už nám bylo naznačeno, že se dočkáme cestování v čase a do alternativních dimenzí a nová vyjádření režisérů to potvrzují.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat