A kruci, Marvelu se možná nevrátí práva na X-Meny, Deadpoola, Fantastickou čtyřku nebo Wolverina. Fandové to nesou těžce.

Jak to?

Vypadalo to, že je ruka v rukávě. Disney (vlastník Marvelu) měl zakoupit Fox a tím pádem se mu měla vrátit práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku, Wolverina nebo Deadpoola. Ale pak se ozvala společnost Comcast, která se nechala slyšet, že hodlá přebít nabídku Disneyho.

Chvíli bylo ticho po pěšině, ale teď bylo oznámeno, že to firma skutečně udělala. Zatímco Disney si Fox cení na pěkných 52,4 miliardy dolarů, Comcast rovnou na 63 miliard dolarů.

A to už je slušný rozdíl. Sice ještě není rozhodnuto, ale objevují se zprávy, že Fox možná zruší schůzku se zástupci Marvelu v reakci na nabídku Comcastu.

Fandové to ovšem nenesou vůbec lehce. Už se nemohli dočkat toho, že se X-Meni postaví po bok Avengers a teď je možné, že k tomu vůbec nemusí dojít. Na internetu se tak objevují hodně negativní reakce na krok Comcastu.

Zatím ještě není nic ztraceno, je možné, že Marvel nějakou tu miliardu přihodí nebo si jednotlivé frakce společnosti Fox Disney a Comcast rozdělí.

Na výsledek si budeme muset ještě počkat.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat