Ženský Wolverine v komiksu odpravil legendárního záporáka

Kterého? POZOR, SPOILERY!!!

V komiksovém světě od Marvelu existuje hromada alternativních linií a dimenzí, že si tvůrci můžou v podstatě dovolit vše. Třeba odpravit ikonického padoucha.

Právě to se stalo v komiksové sérii Old Woman Laura (ženská verze Wolverina), která se odehrává v budoucnosti, kdy superhrdinové porazili drtivou většinu záporáků.

Jediný, kdo přežil, byl Doctor Doom, který obklopil své "království" Latverii energetickým štítem. Ale jak se dalo čekat, to se některým hrdinům nelíbilo.

Konkrétně Lauře. Ta zjistila, že umírá a tak se rozhodla, že jejím posledním činem bude zabití jediného přeživšího záporáka, který kazil její "dokonalý" svět.

Laura spojila síly se svou sestrou Gabby a několika hrdiny (Hawkeye, Captain Marvel nebo Maria Hill) a vydali se do Latverie.

Ovšem Doom na to byl připraven a dokonce to plánoval. Chtěl totiž opustit své skomírající tělo a přemístit svou mysl do Laury.

Pokusil se o to, protože netušil, že Laura umírá. Když se přemístil do jejího těla, nejen, že zjistil, že Laura nemá příliš času, ale také ucítil nesnesitelnou bolest. Tak nesnesitelnou, že tělo opustit. Jenže se neměl kam vrátit, protože jeho původní fyzická schránka už byla nepoužitelná. A to byl konec Doctora Dooma.

Laura tam mohla zemřít s tím, že splnila svůj úkol... Není to doják?

Zdroj: Marvel Entertainment
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat