Tvůrci Hvězdných válek pogratulovali Avengers. A v deváté epizodě uvidíme novou hlavní ženskou postavu

Něco z daleké předaleké galaxie.

A je to, Avengers: Infinity War se během premiérového víkendu v USA a Kanadě podařilo od diváků získat 250 milionů dolarů. To je zhruba o 2,1 milionů více, než měla sedmá epizoda Star Wars, která zatím držela rekord nejvýdělečnějšího prvního víkendu.

Ovšem, tvůrci Star Wars to Marvelu přejí (ostatní, obě společnosti patří Disneymu) a prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy pogratulovala Avengerům milým dopisem:

"GRATULACE z daleké předaleké galaxie... pro nejmocnější hrdiny světa k největšímu premiérovému víkendu v historii! Od Kathy a všech z Lucasfilmu!


Jen pro zajímavost, celosvětově si třetí Avengers odnesli 640 milionů dolarů, což je zhruba o 100 milionů více než měli dosud rekordní Rychle a zběsile 8 (2017).

Mimochodem, když už jsme u Hvězdných válek, tak se připravuje devátá epizoda (kterou bude opět režírovat J.J. Abrams) a vyšlo najevo, že v ní uvidíme další hlavní ženskou postavu (možná je to určitá "náhrada" za Leiu).

Je vyhlášen casting na postavu jménem Caro (jde pravděpodobně pouze o pracovní název), která má okouzlující povahu a nenucené chování. Označuje se za vůdkyni a řešitelku problémů, je chytrá se skvělým smyslem pro humor.

Uvidíme, jak dobře zapadne do příběhu. Devátá epizoda má premiéru 19. prosince 2019.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat