Režisér Avengers: Infinity War potvrdil jednu velmi zajímavou teorii, o které si fandové šeptají od premiéry

O co jde? POZOR, SPOILERY!!!

Boj s Thanosem (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War neskončil. Ještě nás čekají Avengers 4. Tím pádem byla ve třetích Avengers k vidění spousta věcí, na které jsme nedostali odpověď.

Jednou z nich byla i scéna, kdy se Thanos ocitl na podivném oranžově zářícím místě, kde na něj čekala malá Gamora (Ariana Greenblatt).

Někteří lidé se domnívali, že je to uvnitř Soul Stone. Nejen proto, že je také oranžový, ale i z důvodu toho, že kvůli Soul Stone byla obětována Gamora (Zoe Saldana). Fandové tak věří, že je její duše uvězněna právě v tomto Kameni nekonečna.

Co na to režisér Joe Russo?

"Ano, bylo naznačeno, že je to Soul Stone. Je to kolem oranžové, potom je uvnitř kamene kvůli množství energie, které si vybralo lusknutí jeho prsty - má tenhle mimotělní zážitek s Gamorou... Ano, ona tam je. Byl to z naší strany pokus, protože nemáme rádi dvoudimenzionální role nebo třídimenzionální padouchy - každý záporák je hrdinou svého vlastního příběhu a přestože je Thanos šílený a psychostický a brutální a násilný, je to to více komplexní zloduch, pokud se s ním vydáte na tuhle emocionální cestu. Na něčem mu záleží a je pro něj obtížné vykonat jeho plán a něco ho to stojí. Na konci řekli 'Stálo ho to vše' a a to byla jediná věc, kterou miloval, což byla Gamora, kvůli čemu se s ní na konci setká. Prostě jsem chtěl připomenout publiku, že cítí skutečné emoce, i když je monstrem."

To by mohlo znamenat, že Gamora není úplně ztracena a mohla by se ve čtvrtých Avengers 2. května vrátit. I když to je více méně jasné, sama herečka prozradila, že se na podzim vydá na natáčení kvůli dalším scénám.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat