Nic takového jako první ženská marvelovka Captain Marvel tu ještě nebylo, věří producent

Tak to jsme zvědaví.

Příští rok 7. března se v kinech konečně objeví první ženská marvelovka a to Captain Marvel. Ale zřejmě se nedočkáme klasického marvelovského filmu o zrození superhrdiny/superhrdinky. Prozradil to výkonný producent Nate Moore:

"Myslím si, že je tu struktura origin filmů, která se může publiku rychle přesytit. Tedy, pokud děláme origin filmy, interně se bavíme o tom, jak narušit tuhle strukturu. Pro příklad Captain Marvel je origin filmem, který jste nikdy předtím neviděli, ale myslíme si, že jsme vsadili na strukturu, která není tradiční pro origin filmy, ve kterých narazíme na postavy, které mají problém, získají schopnosti na konci prvního jednání a na konci druhého jednání se naučí o svých silách, ve třetím aktu pravděpodobně bojují s padouchem, který má podobné schopnosti. Tak je často origin film typicky strukturován, ale jak představujeme nové postavy, chceme najít způsoby, jak narušit tuhle strukturu, takže zážitek z tohoto filmu bude pro publikum nový. Chceme se ujistit, že se diváci nedočkají věcí, u kterých budou mít pocit, že už je předtím viděli."

Nate to trefil, origin filmy jsou si dost často podobné jako vejce vejci a je dobře, že jsou si toho u Marvelu vědomi a mají v plánu přijít s něčím novým. Přece jen, konkurenční Wonder Woman (2017) byla pro DC velkým úspěchem a Marvel také potřebuje svou povedenou ženskou komiksovku. Tak snad se jí příští rok dočkáme. Ale já se upřímně víc těším na vlastní film Black Widow (Scarlett Johansson).

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat