Neukázat Supermana v trailerech bylo absurdní, myslí si jeho představitel. A co říká na aféru s knírem?

Henry Cavill se rozpovídal.

V promomateriálech na film Justice League (2017) většinou chyběl Superman (Henry Cavill). Což některé fanoušky zaskočilo. A co k tomu dodal sám Henry Cavill?

"No, celý koncept byl nejasně absurdní a upřímně věřím, že to tak viděli všichni. Samozřejmě, že jsem se účastnil propagační tour a byl jsem ve filmu. Samozřejmě jste to věděli a byl to trochu jiný tanček, který jsme spolu prováděli. Ale pro publikum jsem chtěl nechat nějaké tajemství. Myslím si, že dnes je důležité mít ve filmech nějaké tajemství."

Je ale smutné, že více než absence Supermana se řešilo to, že byl Henrymu digitálně (a ne moc dobře) odstraněn knírek, protože během vzniku dotáček pro Justice League pracoval také na Mission: Impossible - Fallout.

"Když na to došlo, byla to jedna z těch situacích, kdy jsem uprostřed natáčení jednoho filmu a změnit můj vzhled pro film, který měl být hotový, se stalo skutečným problémem. A jak uvidíte, až film vyjde, mít falešný knír nebylo možností. Myslíte si, 'Dobře, ano, falešný knírek by způsobil výbuch téhle situace.' Naneštěstí to vedlo ke zděšení, když vyšla Justice League, ale to je prostě normální u těchto věcí. Nemůžete pokaždé vyhrát."

A tentokrát opravdu k vítězství nedošlo, protože Justice League zklamala jak po stránce kvality, tak po stránce výdělků a ne proto, že byl Henrymu digitálně odstraněn knír.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ TRAILER NA DALŠÍ FILM MISSION: IMPOSSIBLE

Mission: Impossible - Fallout má premiéru 2. srpna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat